Kennisgeving

Tot onze ontsteltenis hebben we uit het nieuws moeten vernemen dat James (uit groep 2) en zijn moeder zijn overleden.( https://www.ad.nl/buitenland/nederlandse-moeder-en-zoontje-dood-gevonden-in-appartement-new-york~a819f9ef/).  Als team van de Hagenpoort zijn we hierover zeer verdrietig en kunnen dit nog steeds niet bevatten. Wat we als school de komende tijd gaan doen, willen we in overleg met de familie van James en Linda doen  zodat zij zich hier ook in kunnen vinden. Uitlatingen naar de pers vallen hier ook onder. De ouders van de school willen we zoveel mogelijk ondersteunen bij de vragen die leven. Communicatie hierover gaat zoveel mogelijk via de gebruikelijke kanalen.

Lees meer

Welkom

paschal

Beste bezoeker van deze website

Op deze site treft u veel informatie aan over onze school: over onze visie als Dalton-school en over ons profiel , aandacht voor Kunst & Cultuur. Daarnaast treft u veel praktische informatie aan. Dit alles onder het motto ‘groeien met plezier’, want dat staat voor ons voorop: plezier in leren omdat je  samen met andere kinderen leert en omdat je les krijgt van leerkrachten die samen alles inzetten wat ze weten en kunnen om jou te laten groeien.

Als team van de Hagenpoort trekken wij graag samen met ouders op in het belang van de ontwikkeling van hun kinderen. Ouders hebben immers veel kennis over hun kind, over achtergronden  en situaties die wij vaak niet kennen. Wij als team maken onze leerlingen juist op school mee. Wij kunnen dus samen van grote betekenis zijn, uitgaand van wederzijds respect en met erkenning van elkaars verantwoordelijkheden.

Heeft u nog geen kind op onze school en wilt u graag verder kennismaken? Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Onze directeur, Paschal Vliegen, zal graag uw vragen beantwoorden en verdere informatie over de school verstrekken. Leerlingen van groep 8 zullen u aansluitend met veel plezier rondleiden door de school, waarbij u ze ‘het hemd van het lijf’ mag vragen. Zij kunnen u  immers beter dan wie ook vertellen wat groeien met plezier betekent. Kennismakingsgesprekken plannen wij bij voorkeur tussen 9.00 en 10.00. Komt dat niet zo goed uit dan overleggen we over een ander moment.

Voor het maken vaneen afspraak kunt u bellen  (0570 616784) of een e-mail sturen naar info@dehagenpoort.nl

Op het openbare gedeelte van deze website treft u geen foto’s van leerlingen of groepsactiviteiten aan, dit in verband met de privacywetgeving.

Hartelijke groet,
het team van de Hagenpoort

Lees meer

Nieuwsbrieven

Vanaf het schooljaar 2017-2018 ontvangen alle ouders wekelijks een compacte nieuwsbrief als mailbericht. Wij publiceren geen nieuwsbrieven op deze site.

Lees meer